tisdag 18 december 2007

Skådespeleri och musik

Fick i dag vänligen en DVD-platta från TV3 med "Sanningen bakom", där jag medverkade som präst. Det såg bra ut, även om jag inte riktigt tyckte programidén humormässigt höll hela vägen ut. Det finns till och med risk att en del tar illa vid sig av den fejkade begravningsstoryn.
  Humor är ingen lätt genre. Det har nu t.o.m. Babben fått känna av. Där har det annars nästan bara varit plus. Inte minst intervjuerna har varit sevärda. Senast var det Mikael Tornving som överraskade med oanade livserfarenheter.


Nu är jag nyfiken på hur Marie Picassos nya skiva låter. Synd att hon skall behöva ha så lågt ställda förväntningar på kritikerkåren, så hon tror att dom skall såga henne bara för gamla synder.


Vi gottar oss f.n. åt en DVD med "Albert och Herberts julkalender", som slår ut det mesta i den vägen. Där är ett sagolikt bra samspel mellan Sten-Åke Cederkök och Thomas von Brömsen. snacka om relationsdrama.  Årets upplaga är mycket seg vid jämförelse. Men Susanne Ernrup gör en rolig figur av sin misslyckade nissa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar